Trouwfeesten en bruiloften

Ga jij binnenkort trouwen? Dan wil je natuurlijk ook een spectaculair trouwfeest dat familie en vrienden niet snel zullen vergeten! Wij bieden maatwerk shows aan speciaal voor trouwfeesten en bruiloften. Hierbij nemen we jullie mee in het process om de show samen te ontwikkelen.

laserprojectie bruiloft openingsdans
Laserprojectie bruiloft cupido
Laserprojectie bruiloft hartjes
Laser beamshow op bruiloft
Beam en projectie lasershows

Verras jullie gasten met een spectaculaire lasershow! Tijdens een lasershow schieten en golven gekleurde laserstralen door de ruimte dansend op de muziek. Een lasershow wordt steeds vaker toegepast op een trouwfeest vaak als opening of juist als afsluiting. Een lasershow bestaat altijd uit “beam" effecten en kan uitgebreid worden met projectie. Iedereen kent de beelden wel van lasers op dance festivals. De meest mooie kleuren stralen dansen op de beats van de muziek in allerlei vormen. Tijdens dit soort evenementen wordt eigenlijk alleen maar gebruik gemaakt van Beams. Bij een laserprojectie kunnen afbeeldingen en teksten geprojecteerd worden. Een lasershow kan binnen en buiten gegeven worden. Belangrijk bij een buitenshow is om rekening te houden met de zonsondergang. Hoe donkerder het is hoe mooier de lasershow uit komt!

Laserprojectie op bruiloft
Vuurwerkfonteinen op bruiloft
Vlammenshow op bruiloft
Laserprojectie op bruiloft
Samenstelling van een lasershow

Een lasershow voor een trouwfeest stellen wij altijd met de klant samen. Wij vinden het belangrijk dat hij helemaal bij jullie aansluit en indien gewenst kunnen er persoonlijke teksten en/of illustraties geprojecteerd worden. Jullie mogen zelf bepalen welke muziek er gebruikt wordt tijdens de show. Een gemiddelde lasershow voor een bruiloft duurt tussen de 6 en 12 minuten en bestaat uit verschillende muziekstukken. De show kan uitgebreid worden met vlammenwerpers en vuurwerkfonteinen voor nog meer spektakel!

Laserprojectie op bruiloft
Laserprojectie op bruiloft
De grote dag

Op jullie grote dag zullen wij ruim van tevoren aanwezig zijn om de benodigde apparatuur op te stellen voor de show. Afhankelijk van het soort show en eventuele special effects kan deze opbouwtijd variëren en dit zullen we in samenspraak met jullie doen. Na de opbouw zullen wij een droge testrun van de apparatuur draaien. Hiermee kunnen wij alle apparatuur goed testen en doormeten. Als dit in orde is staat de show klaar voor de start. De show kan in gestart worden met 1 druk op de knop. Dit zal op een vooraf afgesproken tijdstip zijn of een seintje van jullie.

Laserprojectie op bruiloft
Laserprojectie op bruiloft
Laserprojectie op bruiloft
Laserprojectie op bruiloft
Ben je nieuwsgierig geworden?

Aarzel dan niet en neem contact met ons op om te kijken wat we voor jullie kunnen betekenen. Wij staan open voor alle ideeën en denken graag mee om jullie perfecte dag nog mooier te maken! Jullie kunnen op de volgende manieren contact met ons opnemen:

- Stuur ons een bericht via Whatsapp:

- Stuur ons een e-mail

Direct gratis en vrijblijvend een offerte aanvragen
Offerte aanvragen