Spectaculaire lasershows


Op vrijwel elke soort muziek is een spectaculaire lasershow mogelijk! Dankzij onze uitgebreide muziekkennis kunnen wij de lasershow perfect afstemmen op de muziek en uw wensen. Speciaal voor grote projecten hebben wij zware high-end lasers in ons assortiment. Deze zijn bij uitstek geschikt voor lasershows in de open lucht of de grotere indoor-events. Wij kunnen met onze systemen volledige timecode multimediashows ontwerpen en realiseren. Tegenwoordig is een spectaculaire eindshow op een evenement niet meer weg te denken!

Timecode shows

Verreweg de meeste shows die wij geven zijn automatische tijdcode shows. Dit zijn shows die helemaal computergestuurd zijn. Een laserdesigner programmeerd de lasers op een bepaald muziekstuk. Hierbij kunnen alle bewegingen en kleuren tot in het kleinste detail op de muziek worden afgestemd.

Een lasershow kan uw evenement op een spectaculaire manier afsluiten!

Wij kunnen met onze systemen volledige timecode multimediashows ontwerpen en realiseren. Tegenwoordig is een spectaculaire eindshow op een evenement niet meer weg te denken!

Laserprojectie

Breng uw evenement of product onder de aandacht! Wij projecteren zowel teksten als logo's. Het is een moderne manier om aandacht te trekken en op een spectaculaire wijze uw product, dienst of evenement te promoten en hiermee een groot publiek bereiken.

Bent u op zoek naar een laserprojectie, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij kunnen zowel teksten als logo's projecteren op allerlei soorten vlakke achtergronden. Dit hoeft niet per se op een speciaal laserscherm te gebeuren maar kan ook bijvoorbeeld op gebouwen. Tegenwoordig wordt er regelmatig laser ingezet bij de promotie van evenementen etc.. Het is een ideale manier om aandacht te trekken en op een spectaculaire wijze uw product, dienst of evenement te promoten.

Live lasershows

De meest voorkomende lasershow is de live bestuurde lasershow. De laseroperator bestuurd de lasers direct op de muziek. Dit kan muziek zijn van een DJ, maar ook bijvoorbeeld een orkest. Onze ervaren laseroperators weten van elke muziekstijl een spectaculaire show te maken! Live muziek festivals worden vaak ondersteund door veel visuele effecten als moving heads, led schermen, blinders etc. Laserlicht maakt hier geen deel van uit! Lasers moeten worden gezien als "special effect". Door het regelmatig te gebruiken op de juiste momenten worden de toeschouwers geïntegreerd in de gehele show, en beleven hierdoor het evenement in een geheel andere dimensie. De nevel die gebruikt wordt tijdens de lasershow om de laserstralen op te lichten geven hier nog een extra sfeer bij.

Breng uw evenement of product onder de aandacht!

Bij live lasershows worden de lasers live door een laseroperator bestuurd. Dit kan zijn op de beats van een DJ, live zang maar ook op symfonische stukken bespeelt door een orkest of percussi.

Laser mapping

Nieuw bij MysteryFX is lasermapping!. Met lasermapping lichten wij de contouren van het te presenteren/uitlichten object op en kunnen hier spectaculaire effecten mee weergeven!

Lasermapping is een spectaculaire manier om een gebouw of object uit te lichten en tot leven te brengen! Door middel van laserstralen worden contouren van objecten uitgelicht. Ook kunnen wij animaties en teksten op de objecten projecteren. Bij lasermapping wordt gebruik gemaakt van meerdere laserprojectoren. Lasermapping is maatwerk, neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!

Neem contact met ons op

Impressies van onze shows

Wij zijn trots op wat wij doen, en laten dit graag aan iedereen zien!